úterý 6. dubna 2021

Renault Trucks T & T High: Evolution + Community Design Contest

 

Minulý týden jsme zahájili krátkou kampaň na „vytváření humbuků“ na sociálních médiích přidáním nového modelu Renault Trucks pod červenou obálku před několik prodejců Renault Trucks v Euro Truck Simulator 2. Požádali jsme naši komunitu, aby sdílela jejich screenshoty je pod hashtagem #RenaultTrucksEvolutionIsComing na Twitteru, Instagramu a Facebooku. Jako vždy - chlapci a dívky jste nezklamali! Za těchto pár dní vzniklo více než 2500 tweetů a 700 příspěvků na Instagramu . Několik šťastných výherců již bylo vybráno a odměněno týmem Renault Trucks některými opravdu skvělými předměty z jejich prodejny zboží! Gratulujeme!



Nyní je čas imaginárně stáhnout červený list! Zapnutá světla! Fotoaparáty se otáčejí a paparazzi mají své rychlé prsty na svých závěrkách. Jsme všichni připraveni přivítat Renault Trucks T Evolution a Renault Trucks T-High Evolution ve hře, v automobilovém průmyslu, který je první svého druhu prostřednictvím videohry před skutečnou událostí? Pojďme to udělat! S potěšením oznamujeme, že je nyní k dispozici všem v ETS2 na Steamu!



Je to pro nás velmi pozoruhodný milník a jsme poctěni a hrdí na to, že naše výsledky spolu s významem našeho #BestCommunityEver nám pomohly vytvořit tak silnou pozici v automobilovém průmyslu, že jsme schopni pracovat na spolupráci takhle. Věříme, že se naší fanouškovské základně bude nový design líbit a že mnozí z vás zamíří přímo k nejbližšímu prodejci Renault Trucks ve hře, aby si koupili nový model nebo tři.





Přidání této nové evoluce Renault Trucks však není místo, kde to všechno končí! Po několika hlubokých diskusích s našimi přáteli ve společnosti Renault Trucks jsme vymysleli nový nápad, jak tuto úžasnou spolupráci a spojení mezi automobilovým průmyslem a naší komunitou virtuálních kamionů uznat a připomenout si ji.










Ano! Vy, fanoušci Euro Truck Simulator 2, budete mít neuvěřitelnou příležitost vytvořit a hlasovat pro svůj oblíbený komunitní design nového Renault Trucks T High Evolution. Design, který bude vytvořen a představen napříč oběma sférami - v reálném světě i v naší hře!





Od zítřka 7. dubna a do konce 25. dubna 2021 může každý být kreativní a účastnit se naší speciální soutěže Renault Trucks Evolution Design Contest! Svůj design můžete zabalit do kamionu v ETS2, například do modderu, nebo si stáhnout obrázky Renault Trucks T High Evolution a pomocí něj svůj oblíbený software namalovat / nakreslit / komponovat. Tyto obrázky můžete dokonce vytisknout, nakreslit a naskenovat / odeslat finální obrázky vaší aplikace!

 Vše, co potřebujete vědět, je na této speciální vstupní stránce vyvinuté speciálně pro tuto soutěž! Důrazně doporučujeme, abyste si předpisy a podmínky přečetli velmi pečlivě!








Po 25. dubnu 2021 bude porotní tým složený z lidí ze společnosti Renault Trucks & SCS Software procházet všechny platné příspěvky a vybrat 5 nejlepších a nejvhodnějších návrhů. O těchto designech bude naše komunita hlasovat, aby rozhodla o konečném vítězi od 30. dubna do 2. května 2021 na speciální webové stránce vytvořené společností Renault Trucks.

 Nyní pár slov o odměnách, že? Všichni z 5 finalistů obdrží velmi skvělé odměny, které laskavě poskytne exkluzivní sponzor této kampaně Thrustmaster . Vítězové obdrží svůj úžasný volant T150!



A co konečný vítěz, jediný design, který vyhraje konečné hlasování komunity? Pro toho člověka jsme připravili něco velmi zvláštního. Jejich design bude ve skutečnosti znovu vytvořen týmem Renault Trucks na jednom z jejich produkčních nákladních vozidel a odhalen na speciální akci kolem léta 2021 v sídle Renault Trucks ve francouzském Lyonu. Tvůrce tohoto designu obdrží VIP pozvánku na tuto speciální oslavu, aby byl hvězdou noci, viděl kamion, otestoval ho a užil si dobrý čas s lidmi ze SCS Software a Renaultu Nákladní automobily. * 

 Skutečný nákladní vůz ve vítězném designu bude poté v obchodě Renault Trucks ve francouzském Lyonu vystaven tak prominentně jako památka na tento úžasný přechod mezi virtuálními kamiony a automobilovým / kamionovým průmyslem! Navíc přineseme tento design do hry také jako exkluzivní malířství!







Pravděpodobně jsme vyvinuli velký tlak na každého, kdo se chce této soutěže zúčastnit, že? To je rozhodně něco, čeho se vyplatí zúčastnit, protože vítěz se stane doslova legendou virtuálního světa ETS2!

ZDROJ: SCS Software

Žádné komentáře:

Okomentovat