sobota 16. prosince 2023

ETS2: Vánoční zimní akce 2023

 Opět je tu to zvláštní roční období, ale tentokrát jsme kolem sebe rozsévali trochu magie a jsme rádi, že vám můžeme nabídnout něco, co tu ještě nebylo, něco nevídaného, a pracovali jsme na tom velmi dlouho. Do naší #BestCommunityEver vám dáváme naši vánoční zimní akci pro Euro Truck Simulator 2 a American Truck Simulator!



Připojte se k nám a prozkoumejte zábavu a svátky Vánoc jako nikdy předtím, vydejte se na kouzelnou cestu do vánoční zimní země a doručte zásoby a dárkové balíčky po celém světě! V rámci této akce vyzýváme komunitu, aby získala 200 sněhových vloček udělených městům ve všech oblastech nákladní dopravy pro každou z 5 úrovní. To je celkem 1 000 sněhových vloček. Jako odměny za úrovně obdrží hráči speciálně vyrobené předměty z kabin, z nichž každý představuje jedno z pěti svátečních skladišť ve Winterlandu!






Pokrok komunity budete moci sledovat ve World of Trucks nebo přímo ve hře pomocí aktualizovaného rozhraní externích kontraktů.
Letos jsme také vytvořili speciální téma pozadí plochy události #ChristmasWinterland a rádi si myslíme, že vysílá jasnou zprávu, jak si o letošních Vánocích najít nějakou zábavu, sledujte rozcestník, doufáme, že se vám to bude líbit! Bude tam po celou dobu konání akce, aby zvýšila povědomí o akci a sdílela pro vás vánoční náladu!


Pravidla akce Christmas Winterland:

Pomocí externích smluv s profilem spojeným s World of Trucks v Euro Truck Simulator 2American Truck Simulator nebo v obou případech má komunita doručovat zásoby a dárkové balíčky do a z Christmas Winterland pomocí co největšího počtu měst.

Ve Winterlandu je 5 různých skladů pro všechny dodávky, do a z nich, jsou to:

  1. Vánoční trhy... tržiště na náměstí
  2. Měsíček... továrna na čokoládu
  3. Severní hvězda... pošta
  4. Rudolfova řemesla... výtvarná dílna
  5. Zasněžené vrcholky... Trh v horských střediscích

Vaším osobním cílem je dokončit pro ně 15 dodávek, včetně alespoň 1 dodávky do nebo z každého depa, a to pomocí Euro Truck Simulator 2, American Truck Simulator nebo obou her dohromady.

Sněhové vločky se získávají za ta města, která doručila nebo obdržela ze Zimní země. Aby město získalo 1 sněhovou vločku, musí komunita dokončit 1000 dodávek mezi ním a Winterlandem. Každé město může získat až 5 sněhových vloček!

Cílem komunity je dosáhnout alespoň 1000 sněhových vloček pro města ve všech oblastech nákladní dopravy. Za každou dosaženou úroveň 200 sněhových vloček se odemkne jedinečná komunitní odměna, celkem tedy 5 úrovní.

Odměny

  • Osobní: Svým příspěvkem v podobě 15 nebo více dodávek do nebo z 5 skladů Christmas Winterland získáte:
    • Speciální úspěch World of Trucks.
    • Úžasně krásný lak nákladního vozu Winterland
  • Komunita: K dispozici bude 5 úrovní, které lze odemknout. Každá úroveň přinese v obou hrách speciální odměnu v podobě srubových předmětů, která bude založena na 5 úžasných skladištích ve vánoční zimní zemi, tak pojďme na to!

Instrukce k Vánocům Winterland

Přístup do Winterlandu je možný pomocí portálu, který se zhmotní poté, co přijmete jakýkoli náklad události. Najděte ji na mapě a navigujte k ní. Hledejte jiskry!

Když opouštíte Winterland portálem, můžete buď doručit náklad na místo určení, nebo cestovat do náhodného města za novou prací do Winterlandu.

Poznámka: Abyste se kvalifikovali pro jakoukoli komunitní odměnu, musíte splnit alespoň svůj osobní cíl ve hrách Euro Truck Simulator 2, American Truck Simulator nebo v obou. Každá odměna bude mít podobu inventáře ve službě Steam pro hry Euro Truck Simulator 2 a American Truck Simulator. Po dokončení si vyzvednete odměnu na stránce Závody na svém profilu World of Trucks.


Akce bude ukončena v neděli 14. ledna ve 23:59 UTC.



anglická mutace:

Christmas Winterland Event 2023

Žádné komentáře:

Okomentovat