středa 22. února 2023

Západní Balkán - Terst

 

Víme, co si právě teď myslíte. Není město Terst mimo skutečný region západního Balkánu? No, k dnešnímu blogovému příspěvku je trochu víc, než naznačuje název. Pokračujte ve čtení a zjistíte to!



Pokaždé, když rozšiřujeme svět Euro Truck Simulator 2, musíme pečlivě zvážit, jak jej vhodně propojit s již existujícím obsahem. Poměrně často to znamená přidat něco nového i do okolních zemí, které technicky nejsou součástí DLC, protože nám to dává možnost dále rozvíjet reálnou reprezentaci dané oblasti. To je přesně případ Terstu, který se nachází jen asi 8 kilometrů od slovinského Koperu a který představíme jako součást aktualizace základní hry, která dláždí cestu pro vydání DLC West Balkans!






Terst se nachází v severovýchodní Itálii a kromě toho, že je krásným městem s úžasnou architekturou, je to hlubokomořský přístav a jeden z nejdůležitějších dopravních uzlů v Evropě. Díky této roli budete jako řidič kamionu moci projíždět přístavní oblastí poblíž Terstského zálivu. Tato silnice nabídne výhled na velkou část města spolu s možností spatřit část významného kostela, takže ať už jste na návštěvě za prací nebo jen projíždíte, jsme si jisti, že město bude mít něco pro každého!





Nemůžeme se dočkat, až prozkoumáte tento nový přírůstek do základního obsahu ETS2.

anglická mutace

Žádné komentáře:

Okomentovat