čtvrtek 2. listopadu 2023

Představujeme Řecko

 

Vsadíme se, že někteří z vás byli v posledních dnech zvědaví na další krok v našem dobrodružství Euro Truck Simulator 2. Napětí je pryč, protože dnes s radostí oznamujeme oficiální zahájení našeho nadcházejícího DLC. Připravte se, protože tentokrát vás trasy provedou podmanivou krajinou Řecka!



Připravte se na dechberoucí krásu Řecka, protože DLC nejen odhaluje úchvatnou krajinu vnitrozemí Řecka, ale také zve řidiče kamionů, aby prozkoumali kouzlo některých ostrovů, přičemž na objevení čeká přibližně 14 měst. Představte si, že projíždíte malebnými vesničkami, klikatými cestami a ikonickými památkami, které odrážejí bohatou tapiserii řecké kultury. Tím ale lákadlo nekončí – Řecko vnese do vašich dobrodružství s kamionovou dopravou nový rozměr přidáním hotelových komplexů a pulzujících bavlníkových farem jako nových skladišť. Jako řidič kamionu se připravte na to, že vás uchvátí půvab Řecka, destinace, která přesahuje všednost a slibuje nezapomenutelnou cestu sluncem políbeným pobřežím a kulturními zázraky tohoto středomořského klenotu.



Na rozdíl od konvenční časové osy, kde předprodukce obvykle trvá téměř rok před skutečnou výrobou, Řecko otřásá věcmi tím, že přijímá rychlejší předprodukční fázi. To naplní vývojový proces zvýšením rychlosti a vzrušení.






Připravte se na spoustu vzrušujících novinek, které tato země chystá. Ať už jde o průmysl, přírodu, památky, silniční sítě nebo spoustu dalšího zajímavého obsahu!

Pokud jste nadšeni tímto čerstvým přírůstkem do Euro Truck Simulator 2, navštivte stránku Steam a přidejte si jej do svého seznamu přání na Steamu. Znamenalo by to pro nás celý svět a my bychom za to byli neuvěřitelně vděční! Zůstaňte také naladěni na jakékoli novinky o tomto nadcházejícím DLC, zde na blogu.

Pracujeme na spoustě zajímavých témat a rádi se o ně s vámi co nejdříve podělíme. Do té doby vás zastihne na cestě!

anglická mutace

Introducing Greece

Žádné komentáře:

Okomentovat