čtvrtek 26. května 2022

Renault Trucks T Tuning Pack DLC

 

Zdá se, že humbuk kolem dnešního oznámení byl tak hlasitý, že by ho pravděpodobně slyšeli astronauti ve vesmíru. A i když bychom rádi řekli, že obloha je limitem pro tento nový obsah, bude mnohem lepší udržet kola na zemi. Koneckonců, jak jinak byste si užili vše, co přichází v DLC Renault Trucks T Tuning Pack?!



Díky široké škále možností ladění se tento balíček postará o to, abyste na silnicích ETS2 vždy vynikli. Obsahuje lakování, příslušenství kabiny a mnoho vnějších tuningových dílů, jako jsou boční knížky, kryty podvozku, nárazníky, blatníky, zástěrky, výfuky, sluneční clony, kamenné kryty, obložení, deflektory, přední masky a mřížky, býčí tyče, světelné lišty, kryty světlometů a mnoho dalšího! Ale to není vše, protože v případě, že jste to zmeškali, přidali jsme do hry novou variantu interiéru v aktualizaci 1.44, což je bezplatná aktualizace, která nevyžaduje balíček DLC.









Zatímco toto DLC se skládá převážně z náhradních dílů, přineseme vám také některé položky oficiálně licencované společností Renault Trucks. Abyste mohli zjistit, do které kategorie položka patří, rozhodli jsme se přidat do nedávné aktualizace také jedinečnou funkci uživatelského rozhraní ve hře, která zobrazuje speciální ikonu označující, zda je položka podle vašeho výběru licencovaná nebo aftermarketová. Tuto změnu jsme již zavedli v aktualizaci 1.44 a další podrobnosti se můžete dozvědět ve vyhrazeném blogovém příspěvku.








Nemůžeme se dočkat, až nám ukážete všechny kombinace úprav, které tento balíček DLC nabízí. Nejlepší způsob, jak to udělat, je prostřednictvím sociálních médií označením našeho oficiálního účtu (TwitterFacebookInstagramTikTok) pod hashtagem #TuneMyT a ujistěte se, že jste zahrnuli také Renault Trucks (TwitterFacebookInstagram). Jsme si jisti, že jejich profily na sociálních médiích jsou také nadšené, když uvidí, s čím přijde #BestCommunityEver!

anglická mutace

Renault Trucks T Tuning Pack DLC

ZDROJ: Blog SCS Software

Žádné komentáře:

Okomentovat