pondělí 6. června 2022

Představujeme expanzi na západním Balkáně

 

Někteří z vás pravděpodobně přemýšleli v posledních několika dnech, jaké jsou další kroky na cestě přes Euro Truck Simulator 2. To vše se však dnes mění, protože jsme nadšeni, že můžeme oficiálně oznámit náš nadcházející projekt DLC. Tentokrát vás silnice zavedou na západní Balkán!


Snad ti nejpozornější z vás už to viděli, protože si možná pamatujete, že jsme pro letošní velikonoční svátky vytvořili výzvu "lovu vajec" s tematicky barevnými vejci. Užili jsme si spoustu zábavy při sledování toho, jak prozkoumáváte každý kout našich kanálů sociálních médií a vaše kolektivní úsilí nepřišlo vniveč, protože se vám podařilo úspěšně najít všechna tajná vejce!



Vzhledem k tomu, že naše velká rozšíření map a překrývající se vývojová období, plánování a výzkum tohoto nedokončeného DLC začalo před více než rokem. Vedoucí projektu se základní skupinou veteránů již začali prototypovat konkrétní lokality loni na podzim. Totéž platí pro tvorbu 3D modelů; práce na všech různých unikátních památkách, budovách, mostech atd. (říkáme jim 3D aktiva) musí začít více než půl roku předtím, než je mapaři potřebují. Ale přesto jsme prakticky teprve v rané fázi vývoje, přičemž většina týmu návrhářů map se dostala na palubu jen před několika měsíci. Nyní jsme plnou rychlostí ve výrobě, konečně vám můžeme začít ukazovat zajímavé kousky, jak jsou dokončeny. Budeme tvrdě pracovat na tom, abychom vám toto rozšíření přinesli co nejdříve, a zároveň se ujistíme, že bude vydáno, až bude plně připraveno a řádně vyleštěno.





Pokud jde o země, které budete moci vidět v tomto DLC, bude to pro nás docela výzva, protože přinášíme několik z nich! Jmenovitě se jedná o Albánii, Bosnu a Hercegovinu, Chorvatsko, Kosovo, Černou Horu, Severní Makedonii, Srbsko a Slovinsko. Uf, to je opravdu vyčerpávající seznam!





Můžete se těšit na mnoho nových věcí, které tyto země mohou nabídnout. Ať už jde o průmysl, přírodu, památky, silniční sítě nebo spoustu dalšího zajímavého obsahu! 

Pokud nám chcete ukázat, jak jste nadšeni z tohoto nového přírůstku do světa Euro Truck Simulator 2, nezapomeňte navštívit stránku Steam a přidat ji do svého seznamu přání služby Steam. Hodně by nám to pomohlo a velmi bychom to ocenili!

anglická mutace
ZDROJ: Blog SCS Software

Žádné komentáře:

Okomentovat