čtvrtek 1. září 2022

Destinace Hannover Event

 

Připojte se k nám, ve čtvrtek 1. září, kdy zahájíme velmi speciální a jedinečnou akci World Of Trucks - Destination Hannover! Zveme vás, naše #BestCommunityEver, abyste se s námi setkali na letošním veletrhu IAA Transportation, který se koná v Hannover Messe v Německu.


Žádáme vás o osobní pomoc při přípravě této vzrušující a důležité mezinárodní akce dodáním potravin, nápojů, vybavení a strojů pro použití všemi vystavovateli IAA z celé Evropy. To je skvělá šance cestovat do krásného města Hannover a být součástí veletrhu, který je věnován logistickému dopravnímu průmyslu, který je jádrem naší hry.


A nejen to, hráči budou mít k dispozici speciální možnost dodat na show také nové upoutávky Krone přímo z nové továrny Krone v německém Werlte! To bude otevřeno všem hráčům, nejen majitelům DLC Krone, takže každý bude mít možnost zažít tento skvělý obsah během akce. Nezapomeňte si vyzvednout své náklady Krone do Hannoveru z jižního depa u vchodu číslo 3!



Bude to vaše osobní dobrodružství s námi a my máme v nabídce několik skvělých odměn, včetně úspěchu World of Trucks a ne méně než 3 speciálních předmětů kabiny pro vás, včetně něčeho velmi zvláštního a nikdy předtím neviděného. Je to náš způsob, jak vám poděkovat za účast na nastavení.

Pravidla:
Pomocí externích smluv s profilem propojeným se světem nákladních vozidel v Euro Truck Simulator 2 je vaším osobním cílem dokončit celkem 7 dodávek nákladu na hannover messe v Německu, abyste pomohli nastavit IAA Transportation show

Nejméně 1 z těchto dodávek musí být přívěs Krone jakéhokoli typu z továrny Krone v německém Werlte, přičemž zbývající dodávky jsou jakýkoli náklad odkudkoli. 

Všechny práce pro akci musí být nejméně 200 km nebo více.

Odměny.

  • Osobní cíl: Hráči, kteří dokončí 7 nebo více dodávek nákladu pro zásobování výstavy IAA Transportation na veletrhu v Hannoveru, získají osobní úspěch World of Trucks spolu se 3 jedinečnými položkami kabiny souvisejícími s výstavou:
  • Futuristický hologram nákladního vozidla Driving the Future v duchu výstavy IAA Transportation

    • Úhledný suvenýr Hannover City Hrnek


    • Velmi cool vypadající Krone Lunch Box



Všechny odměny jsou položky inventáře služby Steam pro Euro Truck Simulator 2

Krone DLC není pro tuto událost vyžadováno. 

Akce bude ukončena v neděli 25. září ve 23:59 UTC.



anglická mutace

Destination Hannover Event

ZDROJ: Blog SCS Software

Žádné komentáře:

Okomentovat