pondělí 26. září 2022

Závěr #DestinationHannover na World of Trucks

 

Před několika týdny jsme zahájili akci #DestinationHannover v Euro Truck Simulator 2. Na této speciální akci jsme vás požádali o pomoc při přípravě na IAA Transportation 2022, nejvýznamnější světový veletrh pro mobilitu, dopravu a logistiku. Od 1. září jste byli zaneprázdněni nejen přepravou nových přívěsů Krone z jejich závodu ve Werlte - nejnovějšího a nejnovějšího přírůstku mapy, který přišel s aktualizací 1.45 - ale také potravin, nápojů, vybavení a dalších strojů pro použití všemi vystavovateli IAA z celé Evropy do Hannoveru v Německu!


V krátké době bylo dokončeno více než 690 000 pracovních míst a na podporu této akce bylo zcestováno 245 000 000 pracovních kilometrů (více než 152 235 941 mil). Jaké neuvěřitelné úsilí od našich #BestCommunityEver

Tato akce byla nastavena a ohlášena tak, aby trvala do 25. září, 23:59 UTC, a tak to bohužel znamená, že byla ukončena a uzavřena před několika hodinami.


Doufáme, že odměny, které jste získali, vám budou jejich příjemnou připomínkou.




Ale nedělejte si starosti, protože náš tým World of Trucks se již hluboce připravuje na to, co vás všechny čeká dál! Prozatím nechceme příliš kazit, ale možná počítejme s tím, že budeme mít docela "zaneprázdněný" podzim a Vánoce. Ujistěte se, že sledujete všechny naše kanály sociálních médií, protože plánujeme dráždit a odhalit více velmi brzy!

ZDROJ: Blog SCS Software

Žádné komentáře:

Okomentovat