pondělí 18. září 2023

Ancona a Bari Update

 

Před časem jsme oznámili, že město Terst se vydá do světa Euro Truck Simulator 2. Před vydáním DLC West Balkans však čeká několik dalších změn v dalších oblastech Itálie, protože Ancona a Bari obdrží velmi důležité aktualizace.



Jak jsme již dříve vysvětlili, pokaždé, když rozšiřujeme hru, musíme přemýšlet o tom, jak propojit nový obsah s okolím. Z tohoto důvodu jsme se rozhodli přidat nové trajekty pro přepravu jak v Anconě, tak v Bari. Odtud můžete cestovat k novému DLC a vydat se na vzrušující novou cestu!







A protože celé blízké oblasti musely být přepracovány kvůli tomuto novému přírůstku, také jsme pokračovali a přidali několik nových orientačních bodů, které si můžete prohlédnout. Doufáme, že tyto vylepšení poskytnou lepší zážitek při cestování do nebo z oblasti západního Balkánu. Naše úsilí navíc přináší majitelům DLC Italia další výhody, které rozšiřují mapu o nový bonusový obsah.






Bez ohledu na to, které z těchto dvou měst se rozhodnete navštívit jako první, jsme si jisti, že tato aktualizace bude praktická i vizuálně vzrušující. Pro více informací o přesném datu, kdy tyto změny přicházejí do hry, sledujte blog.

anglická mutace

Euro Truck Simulator 2: Ancona and Bari Update

Žádné komentáře:

Okomentovat