pátek 29. prosince 2023

Přepracování Švýcarska - vážící stanice + vyhlídky

 

Jsme nadšeni, že v rámci probíhajícího projektu přepracování ve Švýcarsku můžeme představit přepracované vážicí stanice a vyhlídky, které slibují pohlcující a vizuálně ohromující zážitek pro naše #BestCommunityEver.


Vážící stanice
Hornatý terén Švýcarska zdobí četné tunely, a proto je důležité upřednostnit bezpečnost a podmínky vozidel. Aby se tento důraz zohlednil, hráči se nyní setkají s váhovými stanicemi strategicky rozmístěnými po celé švýcarské mapě. Tyto stanice, včetně lokací jako Saint-Maurice, Erstfeld a Rothenbrunnen, slouží jako kontrolní stanoviště, kde budou hráči vyzváni, aby spolupracovali s místními úřady na kontrole vozidel a ověřování hmotnosti.






Navigace v Alpách vyžaduje více než jen řidičské dovednosti; Vyžaduje závazek k bezpečnosti. Přepracované vážicí stanice mají za cíl zvýšit realističnost hry začleněním těchto základních prvků a přidat vrstvu autenticity vašemu virtuálnímu zážitku z nákladní dopravy.
Vyhlídky
Švýcarsko je země obdařená přírodními krásami a ikonickými památkami a přepracování zajišťuje, že hráči získají blízký a osobní pohled na tato úžasná místa. Zavedení vyhlídek na klíčových místech, jako je centrum Ženevy, centrum Curychu a průsmyk Furka, umožňuje hráčům zastavit svou cestu a pokochat se krásnou scenérií.






Ať už se ocitnete obklopeni majestátními Alpami nebo prozkoumáváte pulzující centra měst, vyhlídky poskytují příležitost zachytit podstatu Švýcarska. Udělejte si chvilku na obdivování pramene řeky Rhôny, staňte se svědky dramatických alpských vrcholů a projeďte se po strmých svazích kolem průsmyku Furka. Prozkoumejte centrum Ženevy s výhledem na Ženevské jezero a poznejte rušné centrum Curychu.

Jako bonus navíc budete moci najít dvě tajné vyhlídky na skrytých cestách. Nebudeme vám ale prozrazovat lokace!





Zachytit krásy Švýcarska není žádná maličkost, ale my jsme se snažili vystihnout malebnou krajinu a ikonické památky. Doufáme, že hráči ocení smysl pro detail a užijí si pohlcující cestu švýcarskými Alpami. Mějte na paměti, že práce, kterou zde vidíte, je stále nedokončená. 

anglická mutace:

Switzerland Rework - Weigh Stations + Viewpoints

Žádné komentáře:

Okomentovat