středa 21. února 2024

Německo přepracování - Města Rýnského kraje

 

Dříve jsme sdíleli blog o průmyslových odvětvích a křižovatkách, které najdete v německém regionu Porýní-Rhur. Dnes jsme však rádi, že se s vámi můžeme podělit konkrétněji o samotných městech! Náš malý tým přepracování tvrdě pracoval na tom, aby tuto oblast kompletně přepracoval. Pojďme se na to podívat blíže, ano?
"Všechna města byla od základu přepracována," říká nám Iva, jeden z našich designérů map, "Smazali jsme předchozí mapu, která region Porýní příliš dobře nereprezentovala. Poté jsme vytvořili zcela novou urbanistickou strukturu, která více reflektuje oblast kolem Rýna. Snažili jsme se co nejlépe využít naše prostorové možnosti na mapě a zachytit Porýní co nejrealističtěji, což zahrnuje hustotu obyvatelstva, průmysl a v konečném důsledku i jeho velikost. Bude to obrovská změna oproti základní mapě." 

"Jednou z největších změn, kterých si hráči všimnou, je hustota silniční sítě." Iva vysvětluje: "Nyní bude možné nahlédnout do samotného srdce některých měst a objevit kontrast mezi průmyslovou zónou a samotným centrem. Troufám si říct, že jsme z každého města zachytili to nejlepší!"

Kolín nad Rýnem

Když jsme přepracovávali Kolín nad Rýnem, chtěli jsme se ujistit, že zachytíme velikost řeky Rýn, která protéká několika městy v této oblasti, a nejznámější je Kolín nad Rýnem. Díky tomuto zařazení je nyní možné projet přímo podél nábřeží a obdivovat ikonické budovy a památky Kolína nad Rýnem.



Patří sem mosty, jako je Hohenzollernbrücke, most pro pěší a železniční most se třemi charismatickými oblouky připomínajícími vlny, který se nachází v blízkosti pravděpodobně jedné ze slavných památek města, kolínské katedrály. Možná jste po tomto mostě dokonce cestovali, pokud jste někdy přijeli vlakem (často zpožděným) na Köln Hauptbahnhof, hlavní vlakové nádraží města.


Mezi další pamětihodnosti patří Kölner Dom, Lanxess Arena a mnoho dalších ikonických budov. Těšit se můžete také na tramvaje projíždějící městem. Tyto tramvaje najdete i ve všech ostatních městech zmíněných v tomto blogu. S potěšením také oznamujeme přidání A3, hlavní dálniční trasy, která spojuje Kolín nad Rýnem s Frankfurtem! Doufáme, že se vám bude líbit znovuobjevování této oblíbené městské destinace.


Düsseldorf
Milujete památky? Pak určitě navštivte Düsseldorf, protože se jich tam nachází mnoho a čekají na vás, až je objevíte. Od přidání dvou nových kostelů až po moderní architekturu existuje spousta důvodů, proč cestovat po našich nových silnicích, z nichž některé vedou přímo městem.

Pokud vás však návštěva památek nebaví, můžete se těšit na rozvoz nákladů do a z oceláren a automobilek, které se nacházejí v blízkosti centra města. Pokud chcete svou zásilku posunout do nových výšin, můžete také najít letiště Düsseldorf, které nabízí animovaný Skytrain!

Dortmund
Pokud dáváte přednost jízdě průmyslovými oblastmi, je Dortmund
pro vás. Díky klikatým silnicím a velkým křižovatkám zde najdete některá z našich největších průmyslových skladů, mezi nimiž jsou známé herní společnosti, jako jsou IKA, LKW a ITCC.

Nenechte si ujít doručování do a z tohoto rušného centra, z tohoto města bude k dispozici spousta pracovních smluv. Nezapomeňte si také zahrát barvy místního fotbalového týmu, žlutou a černou!

Duisburg Jak už mnozí z vás možná vědí, Duisburg

je rušné město, a to nejen co se týče počtu obyvatel, ale i silnic! Nachází se mezi několika dalšími velkými městy a slouží jako důležitý uzel pro průmysl nejen po souši, ale také po vodě.



Na řece Rýn se nachází jeden z největších vnitrozemských přístavů na světě, Duisburger Hafen, který je předním logistickým uzlem v Evropě a ročně odbaví více než 20 000 lodí a 25 000 vlaků. Přístav ročně odbaví obrovských 3,6 milionu kontejnerů! Jedná se o obrovskou průmyslovou oblast, kterou jsme si nemohli nechat ujít.


Budete mít také možnost zajet do samotného centra města, kde najdete radnici (Rathaus Duisburg), kostely a Schwanentorbrücke, ikonický most s vertikálním zdvihem, který se nachází ve městě.


Hráči budou také moci projet přes Porúří Brücke spolu se dvěma novými mosty, které vás spojí s druhou stranou města, kde najdete mnoho dalších pamětihodností. Budete také moci cestovat po dálnici E-40, která prochází městem a obsahuje ikonickou křižovatku Kreuz Kaiserberg a mnoho dalšího.


Je toho tolik, co je třeba objevit, že jsme se do tohoto blogu nevešli, včetně některých cest, které je lepší skrýt. Za poslední 2 roky se našemu malému týmu složenému převážně ze 2-4 lidí podařilo přepracovat tuto oblast 4 měst, která se v uživatelském rozhraní mohou téměř vizuálně spojit do jednoho megaměsta.

Opravdu doufáme, že oceníte čas a úsilí, které jste tomuto regionu věnovali, a ještě více se těšíme, až ho sami prozkoumáte. Do té doby se těšíme na vaše názory na tento megaprojekt a na to, na co se těšíte nejvíce.
anglická mutace:

Germany Rework - Rhine: Through Cities

Žádné komentáře:

Okomentovat