pátek 2. února 2024

Německo Přepracování - Porýní-Porúří: Průmysl a křižovatky

 

Dnes jsme rádi, že se s vámi můžeme podělit o další informace o práci, kterou provádí náš tým Germany Rework! Vzhledem k tomu, že silnice a průmysl patří mezi nejdůležitější a nejznámější aspekty pro řidiče kamionu, tento blog se zaměřuje na změny prováděné v průmyslu a křižovatkách v Porýní.
Region Porýní-Porúří v Německu je často označován za průmyslové srdce země. Region zahrnuje velká města, jako je Kolín nad Rýnem, Düsseldorf, Dortmund a Duisburg, a vyznačuje se bohatou historií a dynamickou městskou sítí podél břehů řeky Rýn.
Tým, který stál za přepracováním Německa, chtěl reflektovat důležitost této oblasti tím, že posílí herní ekonomiku. Aby toho bylo dosaženo, mají nyní města jako Kolín nad Rýnem šest nových skladišť, do kterých a z nich mohou hráči doručovat, což je velká změna oproti stávajícím dvěma!
Najdete zde různá průmyslová odvětví od továren na automobily po železniční depa, vrakoviště a říční přístavy. Novinkou v regionu je také přidání 4. nejrušnějšího letiště v Německu, které se nachází v Düsseldorfu a na které budete moci doručovat do/zpět. Při návštěvě si možná všimnete i známého letištního vlaku SkyTrain. Doufáme, že se vám bude líbit nabídka nových a přepracovaných dep, která v tomto regionu najdete.
Stejně jako předchozí oblasti, které jsme přepracovali, byl celý tento region od základů přestavěn, což zahrnuje i silniční síť. Chceme vás také upozornit na některé nové křižovatky, na které narazíte na svých cestách Porýním.
Jedním z takových doplňků je Kreuz Kaiserberg, špagetová křižovatka, která je poměrně velká a komplikovaná. Náš tým usilovně pracoval na tom, aby tuto známou křižovatku co nejlépe ztvárnil v rámci limitů velikosti a měřítka oblasti. Vytvořili jsme také realističtější křižovatky ve městě, protože v těchto zastavěných oblastech se často nachází řada různých typů křižovatek, které se vypořádají s velkým objemem dopravy.
Jak pokračujeme v této fázi přepracování, těšíme se, až se s vámi podělíme o další novinky o jeho vývoji a změnách, které můžete očekávat v budoucí bezplatné aktualizaci! Do té doby nám nezapomeňte sdělit svůj názor na zde odvedenou práci, protože náš tým by od vás rád slyšel.

anglická mutace:

Germany Rework - Rhine-Ruhr: Industry & Intersections

Žádné komentáře:

Okomentovat