pondělí 6. května 2024

Řecko – nová aktiva pro budování světa

 

Máme pro vás další ukázku toho, jak bude vypadat nadcházející DLC Řecko! Tentokrát bychom se s vámi rádi podělili o některé z nových prvků a modelů budov, se kterými se v tomto rozšíření mapy setkáte.
Mějte na paměti, že tyto modely, které zde představujeme, nejsou jedinými novými prvky, na kterých naši mapoví designéři pracují, a že toto DLC je stále ve vývoji. Nyní se na ně bez dalších okolků pojďme podívat!
Náš specializovaný tým výzkumníků, mapperů a designérů vytvořil více než 150 zbrusu nových řeckých budov, z nichž každá je sama o sobě jedinečným klenotem. Od útulných vesnických chalup až po rušné městské obchody a sklady, řada staveb dodává okolí nádech života a barev. A co víc, většina těchto aktiv se může pochlubit přidanou variabilitou a nabízí řadu různých variant a barev.
Tím to ale nekončí! Vedle těchto architektonických zázraků přidali i menší nové modely, jako jsou ploty, zdi a nádherné detaily, jako jsou lavičky, koše, stánky a blikající lampy, které zajišťují, že každý kout překypuje charakterem a kouzlem.
Jen přátelská připomínka: na tomto DLC se stále pracuje, takže před finálním vydáním může dojít k nějakým změnám na těchto modelech. Pokud se na DLC Řecko těšíte, nezapomeňte si ho přidat do svého seznamu přání na Steamu!

anglická mutace:

Greece - New Assets to Build the World With

Žádné komentáře:

Okomentovat