pátek 12. dubna 2024

Renault Trucks E-Tech T přichází na ETS2

 

Čekají nás vzrušující časy! S radostí oznamujeme, že úplně prvním elektromobilem, který se objeví v Euro Truck Simulator 2, bude Renault Trucks E-Tech T! Jsme hrdí na to, že můžeme opět spolupracovat se společností Renault Trucks a poctěni důvěrou, kterou v nás vložili, abychom mohli představit jejich nejnovější nejmodernější plně elektrické nákladní vozidlo na našem #BestCommunityEver.

Nezapomeňte si přečíst celý blog, protože je zde spousta důležitých informací o tomto nákladním vozidle a nadcházející designérské soutěži, kterou si nechcete nechat ujít!



Nejprve se vraťme o pár kroků zpět a podívejme se na naše minulé projekty, které jsme realizovali ve spolupráci s Renault Trucks a které nakonec vedly k tomu, že jsme tento vůz zařadili do naší hry. Na podzim 2023 jsme byli pozváni do Lyonu na designovou soutěž mezi vybranými influencery a truckery. Pod vedením specialistů z Renault Trucks, LumiLoru a naší talentované 2D grafičky Annie vytvořila skupina návrhy s inovativním lakováním LumiLor – špičkovou metodou, která umožňuje osvětlit vrstvy barvy na jakémkoli povrchu malými elektrickými impulsy. Během svého pobytu jsme si také prohlédli montážní závod Renault Trucks, vyzkoušeli jsme si E-Tech T, shromáždili referenční materiály pro naše oddělení vozidel a zachytili zvuky tohoto pozoruhodného nákladního vozidla. Více se o tom dočtete zde nebo se podívejte na video níže.



V prosinci byly vybrány dva návrhy, které byly vybrány do veřejného hlasování, kterého se zúčastnila i naše komunita. V napínavém souboji se v hlasování utkaly ohromující designy Diamond Echo a Lightning Bolt. Nakonec zvítězil model Diamond Echo, který se zapsal do historie automobilového průmyslu tím, že poprvé přivedl tento jedinečný lak k životu na nákladním vozidle!
Později nás Renault Trucks pozval, abychom se zúčastnili a umocnili dosah velkolepé odhalení, které se konalo 9. dubna v jejich sídle v Lyonu. Využili jsme této úžasné příležitosti a ukázali, co přijde, tím, že jsme před vybranými dealery Renault Trucks v ETS2 umístili speciální model kamionu pod modrý závoj, o kterém si můžete přečíst zde. Bylo nám velkým potěšením a zážitkem podělit se o toto velkolepé odhalení s našimi #BestCommunityEver prostřednictvím živého přenosu přímo z místa konání, který si můžete přehrát níže.



Jsme nesmírně poctěni, že Renault Trucks ocenil naši komunitu jako silné a žádané publikum, se kterým můžeme sdílet tento okamžik. To, že se k nám připojili prezident Renault Trucks Bruno Blin, ředitel designu Paul Daintree a hlavní designér Vincent Froidevaux, bylo zdrojem nesmírné hrdosti. Bylo vzrušující být svědkem nejen modelu E-Tech T, ale také celé řady plně elektrických vozidel.

Mezitím naše týmy v zákulisí usilovně pracovaly na vytvoření tohoto kamionu pro ETS2, abychom zajistili, že jej budeme moci přenést do hry, aby si ho naše komunita mohla užít. Nyní s hrdostí oznamujeme, že toto plně elektrické nákladní vozidlo bude vůbec prvním elektrickým nákladním vozidlem ve hře Euro Truck Simulator 2. Jeho příchod je blízko, očekává se nedlouho po vydání aktualizace 1.50!

Renault Trucks E-Tech T se může pochlubit působivými specifikacemi, včetně výkonné baterie o kapacitě 540 kWh, která umožňuje ujet až 500 kilometrů na jedno nabití při použití stejnosměrné nabíječky během hodinové přestávky. Je vybaven konfigurací 4x2 a 12stupňovou převodovkou Optidriver a nabízí bezproblémový zážitek z jízdy. Má celkovou hmotnost soupravy (GCW) 44 tun, což zdůrazňuje jeho působivou přepravní kapacitu. Jeho maximální rekuperace navíc odpovídá jeho maximálnímu výkonu, který dosahuje působivých 490 kW.
Vzhledem k tomu, že netrpělivě očekáváme příchod E-Tech T, je důležité zabývat se některými klíčovými aspekty. Stejně jako ve skutečném světě, i v naší virtuální sféře představuje přechod na elektrická vozidla jedinečné výzvy. Zatímco náš tým neúnavně pracoval na tom, aby přinesl E-Tech T do ETS2, naše herní infrastruktura není plně připravena podporovat elektrická vozidla. Čerpací stanice, původně navržené pro vozidla s tradičním palivem, se bez větších úprav nemohou snadno stát elektrickými nabíjecími stanicemi.

Navzdory těmto výzvám jsme odhodláni podporovat elektrifikaci v rámci naší hry. Naším cílem je integrovat do ETS2 více nákladních vozidel pro elektromobily, aby byly plně přizpůsobitelné a přístupné. Tento proces bude nějakou dobu trvat, protože se budeme orientovat ve složitosti vývoje her. 

 V současné době se pouštíme do experimentální fáze, což jsou naše první kroky směrem k elektrifikaci ve hře. Proto bude E-Tech T spolu s několika dalšími elektrickými nákladními vozidly plánovanými do budoucna představen ve speciálním režimu a bude přístupný pouze prostřednictvím sekce Rychlé úlohy. Náš obezřetný přístup zajišťuje hladký průběh postupné integrace elektromobilů do našeho virtuálního světa.







Představení E-Tech T je velkým milníkem, který označuje začátek naší cesty k elektrifikaci ve hrách – historický okamžik pro naši komunitu. Jsme neuvěřitelně hrdí na roky spolupráce s různými partnery a na neustálý růst naší hry a komunity. Je to důkaz toho, že naše hra je nyní uznávána jako platforma, která si zaslouží představit nejnovější projekty našich partnerů, včetně jejich touhy zavést elektrická nákladní vozidla do ETS2. Jsme rádi, že krásný a technologicky vyspělý E-Tech T je úplně první na řadě a netrpělivě čekáme na vaši zpětnou vazbu ohledně jeho tickosti, akcelerace, chování a plynulosti a doufáme, že se při jeho řízení v Euro Truck Simulator 2 budete bavit.
Ale to není vše! Renault Trucks si velmi váží naší komunity a těší nás ze spolupráce na vzrušujících projektech s naší fanouškovskou základnou ETS2. Po tomto pozoruhodném okamžiku, kdy tým Renault Trucks poprvé v automobilové historii využil technologii lakování LumiLor, a po slavnostním odhalení nákladního vozidla zdobeného tímto jedinečným designem jsme rádi, že můžeme odhalit další vzrušující příležitost pro naši komunitu.

I když se kvůli technickým omezením lak LumiLor prozatím neobjeví ve hře s vozidlem E-Tech T, máme pro naši komunitu připraveno něco speciálního. Spojili jsme se s Renault Trucks v další komunitní designové soutěži podobné té, kterou jsme uspořádali zde!

V této nové soutěži je naše komunita zvána, aby pomohla týmu Renault Trucks navrhnout druhý lak pro nákladní vozidlo E-Tech T. Tento design bude později znovu vytvořen na dalším plně elektrickém a skutečném vozidle E-Tech T! Je to opravdu neuvěřitelná příležitost pro naši komunitu. Přihlásit se můžete zde!

Této designérské soutěže se může zúčastnit každý. Ať už jste zkušený modder s mnoha malířskými pracemi, talentovaný grafik zběhlý v softwaru, jako je Photoshop, nebo někdo s dokonalým nápadem na malování, můžete se přidat! Jednoduše si stáhněte obrázky nákladního vozidla, popusťte uzdu své kreativitě pomocí tužek nebo barev a odešlete fotografii navrhovaného návrhu. Udělejme z této designérské soutěže nezapomenutelný zážitek a předveďme kreativitu naší úžasné fanouškovské základny!
Vítězný návrh bude také zahrnut do Euro Truck Simulator 2, jakmile bude kamion E-Tech T k dispozici pro hráče ve hře!
Vítězný návrh bude také zahrnut do Euro Truck Simulator 2, jakmile bude kamion E-Tech T k dispozici pro hráče ve hře! Doufáme, že jste stejně nadšení jako my, že vyzkoušíte tento elektrický zázrak, pokud jde o ETS2!

anglická mutace:

Renault Trucks E-Tech T Coming to ETS2

Žádné komentáře:

Okomentovat