pondělí 20. června 2022

Euro Truck Simulator 2 1.45 - Hannover Rework

 

Od vydání přepracovaného Rakouska a Kalifornie se mnozí z vás zajímali, jaký bude další krok pro týmy zodpovědné za to, aby se herní oblasti dostaly na současné a realističtější standardy. Dnes můžeme prozradit, že pracujeme na tom, abychom městu Hannover poskytli nový vzhled, který plánujeme přidat do Euro Truck Simulator 2 v aktualizaci 1.45!


Podobně jako v Rakousku jsme víceméně vymazali celé město a začali od nuly. Městský kruh byl přesunut, i když jsme se také snažili, abychom z něj co nejvíce udrželi. To však není případ centra města a jižní části, protože tyto oblasti mají nyní zcela odlišné uspořádání s novou ekonomikou, která se ve skutečnosti skládá z některých jedinečných dep ve světě ETS2.










Jednou z nejunikátnějších oblastí, které dorazí do tohoto přepracování, bude velmi slavný Hannover Messe - jedna z největších obchodních hal na světě a také jedna z našich největších výzev vzhledem k tomu, že část, kterou přidáváme, je téměř v měřítku 1: 1. Nákladní vozidla a přívěsy, které se věnují tématu rozvoje průmyslu, se vždy dostanou do centra pozornosti během akce IAA, která je výstavou pro užitková vozidla a příležitostí pro značky předvést svůj neustálý technologický pokrok a vývoj. Možná by se tato oblast mohla hodit později v tomto roce, kdo ví?





A konečně, zatímco v současné době dostane nový nátěr pouze město Hannover, v budoucnu přijdou další. Prozatím máme také několik dalších funkcí a změn, které přicházejí v aktualizaci 1.45 pro ETS2.

anglická mutace

Žádné komentáře:

Okomentovat