pátek 17. června 2022

Euro Truck Simulator 2 1,45: Krone Trailers Pack DLC Aktualizace

 

Dnes jsme nadšeni, že se s vámi můžeme podělit o některé z nových obsahů, které naše týmy připravují pro verzi 1.45 Euro Truck Simulator 2. Tentokrát jsme potěšeni, že můžeme představit aktualizaci balíčku Krone Trailer Pack plus speciální doplněk pro majitele tohoto DLC.


Možná si vzpomenete, že před časem měly naše týmy fantastickou příležitost navštívit výrobní závod Krone v německém Werlte. Pořídili jsme skeny a reference několika přívěsů a dokonce i samotné továrny pomocí dronu, což vyústilo v tuto vzrušující spolupráci a aktualizaci! Takže, co přesně tato bezplatná aktualizace obsahuje?





Majitelé balíčku Krone Trailer Pack obdrží dva nové přívěsy, nový přívěs Profi Liner Building a přívěs Paper Liner. Tyto nové třínápravové přívěsy budou dodávány se zatahovacími nápravami. Co se tedy dá s těmito novými přívěsy odvézt? 

Přívěs Krone Paper Liner curtainsider a aktualizovaný přívěs Krone Profi Liner Building Material umožňují řidičům přepravovat zboží, jako jsou sáčky na semena, hnojivo, rostlinný substrát, venkovní podlahové dlaždice, střešní tašky a cihly. Najdete zde také nový nákladní náklad pro Boxliner, který se skládá ze dvou skládaných boxlinerových podvozků pro přepravu!


Oba přívěsy jsou také dodávány s volitelným příslušenstvím, včetně originálních laků Krone, bočních prahů, paletových krabic, skladů pneumatik a nárazníků. Tato aktualizace také obsahuje pět nových doplňků Krone pro vaši kabinu, včetně roztomilých hraček pro medvědy a náklaďáky. ale to není všechno!



Také jsme úzce spolupracovali s fantastickým týmem společnosti Krone, abychom vám přinesli podrobné znázornění výrobního závodu Krone virtuálně v Euro Truck Simulator 2. Tato továrna, která vyrábí přibližně 30 000 vozidel ročně, je centrem činnosti a neustále potřebuje logistiku. Řidiči, kteří vlastní DLC Krone Trailers Pack, budou mít příležitost dodávat díly do továrny a z továrny a také dodávat zcela nové přívěsy z Krone Trailer Point ve výrobním závodě, kde jsou sjížděny z linky!





Nemůžeme se dočkat, až navštívíte továrnu Krone pro sebe, samozřejmě virtuálně! Také tato speciální oblast může v blízké budoucnosti přinést překvapení, která mohou vyžadovat pomoc našich #BestCommunityEver!

anglická mutace
ZDROJ: Blog SCS Software

Žádné komentáře:

Okomentovat