pátek 12. ledna 2024

Přepracování Švýcarska – A9

 

Dnes jsme rádi, že se s vámi můžeme podělit o další novinky o probíhajícím projektu přepracování ve Švýcarsku! Země, která je již dobře známá svou malebnou krásou a hornatým terénem, nabízí cestovatelům několik velkolepých a náročných tras, z nichž každá se stala legendárními sama o sobě. Jedním z takových úseků silnice je A9, kterou s nadšením dále rozšiřujeme v rámci tohoto projektu přepracování.



A9 je malebná dálnice, která se proplétá úchvatnou krajinou Švýcarska. Dálnice, proslulá svými technickými zázraky, nabízí cestovatelům úchvatné výhledy na švýcarské Alpy, což z ní činí nejen klíčovou dopravní trasu, ale také malebnou cestu pro ty, kteří zemi objevují.
V rámci projektu Switzerland Rework tým kompletně přepracoval dálnici A9 z Bernu a rozšířil ji až údolím řeky Rhôny, vinoucí se kantonem Valais, který se vyznačuje vinicemi a nádhernými výhledy. Ke konci dálnice A9 se však řidiči ocitnou na silnici, která vyčnívá nad ostatními.
Zatímco řidiči kamionů po této trase obvykle nejezdí kvůli povaze jejích ostrých zatáček a stoupání, je to zdaleka jedna z nejznámějších v regionu. Řeč je samozřejmě o legendárním průsmyku Furka Pass na trase 19, který náš přepracovávací tým do tohoto projektu také zařadil. Tým se rozhodl, že si nemůže nechat ujít tento neuvěřitelný úsek cesty, který si hráči mohou užít a zažít. Jsme si jisti, že jste dostatečně zruční, abyste bezpečně cestovali a projeli tuto malebnou, ale náročnou trasu.
V rámci tohoto přepracování budete mít také možnost navštívit přepracované vesnice a nové, jako jsou Susten, Obergoms a Realp. Po cestě také najdete nová odvětví, jako je farma a pila. Doufáme, že se vám práce, která byla v této části regionu vykonána, líbí.
Doufáme, že se vám líbila další ukázka přepracování Švýcarska, která vyjde jako bezplatná aktualizace pro všechny majitele Euro Truck Simulator 2. Těšíme se, že se s vámi v blízké budoucnosti podělíme o další pohledy do zákulisí vývoje. 

anglická mutace:

Switzerland Rework - A9

Žádné komentáře:

Okomentovat