středa 31. ledna 2024

Představujeme rozšíření Nordic Horizons

 

Naši fanoušci se nás neustále ptají, na čem pracujeme. Proč jsou v naší komunikaci období, kdy se více soustředíme na jednu nebo druhou hru? Vytvoření velkého mapového DLC je proces, který trvá několik let od předprodukce až po optimalizaci a vydání. Obvykle váháme, zda začít mluvit o projektu příliš brzy. Vždy existuje obava, zda jsme schopni zvládnout očekávání. Zároveň cítíme, že je užitečné dát hráčům nahlédnout do toho, na čem pracujeme. Je to důležité pro propagaci a také pro získání včasné zpětné vazby.

Naštěstí jsme nyní v pozici, kdy si troufáme mluvit o druhém rozšíření mapy, které máme v současné době ve vývoji pro Euro Truck Simulator 2. Ano, mapový tým ETS2 nyní tlačí třemi směry a má rozpracovaných více projektů současně. Kromě rozsáhlého přepracování a již oznámeného DLC pro Řecko vám s radostí prozradíme, že v raných fázích produkce je již jedno rozšíření mapy! Můžete se začít těšit na prozkoumávání okouzlující krajiny severní Evropy v DLC Nordic Horizons!
S desítkami měst, malebných měst a nádhernou krajinou, která čeká na prozkoumání, slibuje Nordic Horizons rozsáhlý a rozmanitý herní zážitek. DLC představuje typickou severskou architekturu s krásnými, často červenými dřevěnými domy, farmami a stodolami, které dodávají virtuální krajině autenticitu. Ponořte se do vikingské historie, která se proplétá do DLC a dodává vaší cestě historický nádech.



Můžete se těšit na prozkoumávání rozlehlých norských fjordů až k Severnímu ledovému oceánu, občasné přejíždění úchvatných mostů nebo projíždění podvodních tunelů. Zážitek je umocněn zahrnutím velkého počtu úzkých silnic, které nabízejí jedinečnou výzvu pro řízení. Po cestě dávejte pozor na soby, jejichž přítomnost dodá vaší vyhlídkové trase nádech divoké zvěře. Rybářské vesničky rozeseté podél pobřeží ještě více ponoří hráče do bohaté pobřežní kultury.
Projeďte švédským Norrlandem po hlavní silnici E4 podél východních osídlených oblastí a poté se vydejte na západ do pustých kopců skandinávských hor podél norské hranice. Cestou narazíte na průmyslové oblasti s doly a papírnami, které vašemu dobrodružství s kamionovou dopravou dodají další vrstvu realismu.

Finské Laponsko se svými hustými jehličnatými lesy až po rozlehlou pustou tundru představuje ostrý kontrast k jižní části země. DLC klade důraz na hladké silnice a zajišťuje hráčům zenový zážitek z jízdy, aby se mohli skutečně ponořit do krásy svého okolí.





V oblasti nákladní dopravy vzdává DLC hold bohaté historii Skandinávie, domova ikonických značek jako Scania a Volvo. Milovníci nákladních vozidel ocení autentické ztvárnění odkazu nákladní dopravy v regionu.

A nezapomínejme na samotný rozsah DLC – připravte se na rozsáhlou plochu s nesčetnými kilometry silnic k prozkoumání. Nordic Horizons nabídne bezproblémovou kombinaci přírody, historie a vzrušení z kamionové dopravy. Připravte se na nezapomenutelné severské dobrodružství!



Mějte na paměti, že na fotografiích, které zde vidíte, se stále pracuje. Je před námi ještě velmi dlouhá cesta a může trvat asi dva roky, než budeme moci toto DLC vydat. Doufáme, že se těšíte, až uvidíte celou mapu, jakmile bude vydána.

A pokud jste to ještě neudělali, nezapomeňte si přidat DLC Nordic Horizons do svého seznamu přání služby Steam. Uvidíme se na cestách!

anglická mutace:

Introducing Nordic Horizons Expansion

Žádné komentáře:

Okomentovat