čtvrtek 21. března 2024

Nordic Horizons: Hádejte, kde jsme

 

Pojďme zpochybnit vaše geografické znalosti a detektivní schopnosti! Ponořte se do tohoto blogu s vybranými screenshoty z DLC Nordic Horizons, našeho nadcházejícího rozšíření map pro Euro Truck Simulator 2. Hádejte, kde jsme, a určete skutečná místa zobrazená na každém z těchto obrázků. Podělte se s námi o své odhady v sekci komentářů níže!
DLC Nordic Horizons jsme oznámili v lednu a stále je ve fázi intenzivního vývoje. V tomto rozšíření mapy budete moci prozkoumat okouzlující krajinu severní Evropy včetně nádherných rozlehlých fjordů Norska, které vedou až k Severnímu ledovému oceánu, švédského Norrlandu až po skandinávské hory a finského Laponska. Nyní nám dejte vědět, zda na těchto snímcích obrazovky poznáváte některá skutečná místa!
Těšíme se, až uvidíme, kdo měl nejpřesnější odhady! Přestože je toto DLC stále v raných fázích vývoje, doufáme, že vám tento blog umožní nahlédnout do práce, na které se pracuje. Pokud se nemůžete dočkat, až si ji zahrajete, nezapomeňte si přidat DLC Nordic Horizons do svého seznamu přání na Steamu .

anglická mutace:

Nordic Horizons: Guess Where We Are

Žádné komentáře:

Okomentovat