neděle 7. dubna 2024

ETS2 1.50: Aktualizace balíčku Wielton Trailer Pack

 

V rámci nadcházející aktualizace 1.50 pro Euro Truck Simulator 2 s radostí přinášíme aktualizaci DLC Wielton Trailer Pack. Společnost Wielton S.A. byla založena v roce 1996 a stala se jedním z předních evropských výrobců návěsů a přívěsů. Se zaměřením na kvalitu, odolnost a inovace společnost Wielton trvale dodává výjimečné přívěsy.
Dnes jsme rádi, že se s vámi můžeme podělit o to, že jsme úzce spolupracovali se společností Wielton, abychom přinesli zcela novou sérii trailerů z jejich nejnovějšího katalogu. Představujeme Container Master! Tato nová generace subkontejnerových návěsů se vyznačuje super lehkým a odolným podvozkem. Tato aktualizace bude obsahovat dvě délky pro tuto konkrétní upoutávku.
Prvním z nich je Wielton Container Master NS3 P20 SL TANK, který měří 8305 mm (27 stop) na délku a je speciálně vytvořen pro bezpečnou přepravu chemických cisternových kontejnerů (ADR). Obzvláště se těšíme, že se jedná o náš vůbec první značkový kontejnerový přívěs ADR ve hře Euro Truck Simulator 2.
Druhou délkou, kterou představujeme, je Wielton Container Master NS3 P40 SL, který je určen pro přepravu 40ft kontejneru nebo 2x20ft kontejnerů. Oba tyto přívěsy budou mít také k dispozici řadu možností, které jsou vhodné pro vaše přepravní potřeby, jako je boční ochrana, zadní nárazníky, boxy na nářadí, volitelná rezervní pneumatika, lapače nečistot, lakování a další.
Těšíme se, až vás uvidíme projíždět Evropou s těmito novými upoutávkami, které vyjdou jako bezplatná aktualizace pro všechny majitele DLC Wielton Trailer Pack v aktualizaci 1.50.

anglická mutace:

ETS2 1.50: Wielton Trailer Pack Update

Euro Truck Simulator 2
 
Wielton Trailer Pack

Žádné komentáře:

Okomentovat