pondělí 8. dubna 2024

Předváděcí centrum Scania

I když stále usilovně pracujeme na tom, abychom vám aktualizaci 1.50 přinesli, rádi bychom se s vámi podělili o další ochutnávku toho, co s ní přijde! Ve spolupráci s našimi přáteli ze společnosti Scania jsme rádi, že můžeme v aktualizaci 1.50 odhalit něco speciálního, co přichází do světa Euro Truck Simulator 2: slavné předváděcí centrum Scania ve švédském Södertälje.
Toto zařízení bylo založeno v roce 1995 a v reálném životě slouží mnoha účelům. Společnost Scania jej většinou používá k předvádění svých vozidel, a to jak nákladních vozidel, tak autobusů. Zařízení každoročně navštíví až 14 tisíc návštěvníků od univerzit až po inženýry a umožňuje také řidičům s řidičským průkazem skupiny B vyzkoušet si vozidla Scania.

K dispozici jsou tři různé typy terénu - tři kilometry asfaltových cest, dva kilometry lesních cest a tři kilometry štěrkových cest. Nyní se budete moci pohybovat po této pečlivě vytvořené testovací dráze a otestovat svůj vůz v různých podmínkách a terénech v Euro Truck Simulator 2!

A jen přátelská připomínka – jelikož se demo centrum nachází ve Švédsku, musíte vlastnit DLC Scandinavia, abyste ho mohli navštívit.
Tento herní okruh je přesnou replikou toho skutečného v měřítku 1:1. Jsme hrdí na hladkou a profesionální spolupráci se společností Scania, která nám umožnila přesně reprodukovat každý detail v této lokalitě.
Těšíte se na návštěvu předváděcího centra? Řidiči, kteří hledají předváděcí centrum Scania, do něj možná budou muset investovat nějaký čas a úsilí, protože se jedná o další příklad typu obsahu, který není viditelně vyznačen na mapě světa. Doporučujeme vám prozkoumat město Södertälje ve Švédsku a jeho okolí. Pokud tak učiníte, můžete se odměnit tím, že najdete silnici, která vede do předváděcího centra Scania!
Těšíme se, až prozkoumáte vše, co předváděcí centrum Scania nabízí. Rádi bychom poděkovali našim přátelům ze společnosti Scania a předváděcímu centru, kteří nám velmi pomohli uvést toto speciální zařízení do života ve hře Euro Truck Simulator 2, aby si #BestCommunityEver mohli užít. Naše týmy tvrdě pracovaly na tom, aby napodobily vzhled a atmosféru této oblasti, a doufáme, že se vám její prozkoumávání bude líbit!
Chtěli byste vidět, jak toto zařízení vypadá v reálném světě? Podívejte se na naši epizodu SCS On The Road, kterou jsme vytvořili při loňské návštěvě předváděcího centra Scania, a získejte další náhled na to, co se chystá.



Doufáme, že se těšíte, až objevíte a vyzkoušíte předváděcí centrum Scania!

anglická mutace:

Scania Demo Centre


Euro Truck Simulator 2

SCANDINAVIA

Žádné komentáře:

Okomentovat