úterý 24. října 2023

ETS2: Šťastná akce Hauloween

 

Vítejte na další akci Happy Hauloween World of Trucks! Zábava začne, v úterý 24. října...



Znovu vás zveme, naši #BestCommunityEver, abyste se k nám připojili a oslavili Halloween tím, že doručíte více lahodných halloweenských pochoutek ve všech oblastech kamionové dopravy – tentokrát usilujeme o doručení celkem 1 000 000 kusů! Naši neuvěřitelně kreativní umělci přišli se zbrusu novým, nádherně strašidelným, ale jazzovým přívěsem s halloweenskou tématikou, který uveze váš náklad na speciální akci.



Vaše #HappyHauloween vám také přináší skvělé nové téma na plochu, které bude po celou dobu trvání akce ladit s našimi oslavami – doufáme, že se vám bude líbit!



Vaším osobním cílem je dokončit 13 dodávek našeho nákladu Halloween Treats a čeká na vás několik fantastických odměn pro konkrétní akce, včetně úspěchu World of Trucks. Všechny zakázky pro tuto událost budou mít 100 km (62,1 míle) nebo více a nezapomeňte se podívat na pravidla.

Pravidla

Pomocí externích smluv, s profilem propojeným s World of Trucks v Euro Truck Simulator 2, American Truck Simulator nebo v obou týmech, je cílem komunity dosáhnout 1 000 000 dodávek nákladu Halloween Treats z jakéhokoli města v jakémkoli oblasti nákladní dopravy.

Když hráč v obou hrách dokončí 13 dodávek nákladu Halloween Treats přes libovolná území kamionové dopravy, splní tím svůj osobní cíl.

Odměny

  • Osobní: Hráči, kteří dokončí 13 nebo více dodávek nákladu Halloween Treats, získají jedinečný úspěch World of Trucks a také roztomilý a nadýchaný předmět z kabiny Count Catula jako předmět inventáře Steam pro Euro Truck Simulator 2 a American Truck Simulator.
  • Komunita: Když je splněn cíl komunity dosáhnout 1 000 000 dodávek nákladu Halloweenských pamlsků z jakéhokoli města a pokud hráč také dosáhl svého osobního cíle, pak obdrží strašidelnou, ale plyšovou závěsnou hračku Spooky Spider jako předmět inventáře Steam do své chaty.




Poznámka: Abyste se kvalifikovali pro jakoukoli komunitní odměnu, musíte splnit alespoň svůj osobní cíl ve hrách Euro Truck Simulator 2, American Truck Simulator nebo v obou. Každá odměna bude mít podobu inventáře ve službě Steam pro hry Euro Truck Simulator 2 a American Truck Simulator. Po dokončení si vyzvednete odměnu na stránce Závody na svém profilu World of Trucks.

Akce bude ukončena v úterý 14. listopadu ve 23:59 UTC.



Letošní ročník bude plný strašidelné zábavy, a to jak pro American Truck Simulator, tak pro Euro Truck Simulator 2, přičemž dodávky se počítají v obou hrách. Oslav se můžete zúčastnit i na obou stranách Atlantiku.

anglická mutace

Žádné komentáře:

Okomentovat