čtvrtek 19. října 2023

Putování po Balkáně - Akce Svět kamionů

Připojte se k nám ve čtvrtek 19. října, kdy oslavíme dokončení Balkánu vydáním našeho DLC pro západní Balkán a speciální akcí World Of Trucks - Cruising The Balkans! V této akci umožňujeme hráčům zúčastnit se buď pomocí DLC Západní Balkán nebo Cesta k Černému moři, nebo obou!



Nové DLC Západní Balkán nabízí 30 krásných měst k objevování. Spolu s 30 jedinečnými městy DLC Cesta k Černému moři je to 60 úžasných měst, která můžete v této akci prozkoumat!

Během #CruisingTheBalkans prozkoumáte krásnou krajinu a malebné trasy kolem lesů, řek, hor a pobřeží, a zároveň přispívají k hojnosti hospodárnost obou DLC. Vzhledem k tomu, že se region rozprostírá široko daleko, podporuje neuvěřitelně širokou škálu zvířat a volně žijících živočichů. Je domovem vlka obecného, medvěda hnědého, daňka a jelena evropského a pelikána dalmatského, jednoho z největších sladkovodních ptáků, který se rád živí mnoha druhy ryb, které se zde vyskytují. Turisticky oblíbené želvy Hermannovy lze také vidět v blízkosti mnoha vodních ploch a řek.

Kromě úchvatné přírody nabízí Balkán také různé ekonomické zajímavosti. Na svých cestách budete projíždět mnoha jedinečnými městy, průmyslovými oblastmi a velkými námořními přístavy, které jsou klíčové pro jeho ekonomiku. Řidiči kamionů se mohou těšit na objevování nových odvětví, jako je dodávání karavanů prodejcům automobilů, kde si lidé plní své cestovatelské sny na kolech.

Během na vaší cestě po Balkáně, můžete se těšit na mnoho Názory a zajímavosti nového regionu DLC Západní Balkán:

  • Dubrovník, pobřežní město s impozantním mostem nabízejícím nádherný výhled
  • Přístav Durrës, krásný přístav
  • Priština, malebné město s úzkými uličkami a malými obchůdky
  • Sarajevo, historické město se zajímavou architekturou
  • Most Tara, známé horské místo s lanovou dráhou
Stejně jako u minulých plavebních akcí můžete použít svůj vlastní přívěs a zažít to vše na externím trhu!



Vzhledem k tomu, že DLC Road to the Black Sea a West Balkans jsou součástí akce #CruisingTheBalkans s tolika městy, která můžete zažít, dáváme vám příležitost splnit komunitní cíl a až 2 osobní cíle, jeden pro každé DLC. Splnění obou osobních cílů bude jistě stát za to, protože jejich Odměny, když se zkombinují, vytvoří neuvěřitelně krásnou shodu Kombinace lakování nákladních vozidel a přívěsů!



Pravidla

S využitím externích smluv nebo externího trhu s profilem propojeným s World of Trucks v Euro Truck Simulator 2 je cílem komunity ujet 300 000 000 km při doručování nákladů do nebo z jakéhokoli města na západním Balkáně a/nebo DLC Road to the Black Sea.

Tato událost vám nabízí až 2 osobní cíle, které můžete splnit:

  • Osobní cíl pro DLC Západní Balkán: Dokončete dodávku do nebo z alespoň 15 jedinečných měst.
  • Osobní cíl DLC Cesta k Černému moři: Dokončete dodávku do nebo z alespoň 15 jedinečných měst.

Všechny zakázky pro akci musí být alespoň 200 km nebo více.                                                             Zda vaše nedávné dodávky splňovaly tyto podmínky, si můžete ověřit ve svém profilu World of Trucks.

Odměny

  • Komunita: Pokud je splněn cíl komunity ujet 300 000 000 km a pokud hráč také dosáhl některého z osobních cílů, obdrží závěsnou ozdobu pelikána dalmatina jako předmět inventáře služby Steam.
  • Osobní pro západní Balkán: Získejte osobní úspěch World of Trucks a úchvatný lak kamionu ETS2 s motivem Nature's Embrace Steam inventář inventáře.
  • Osobní pro Cestu k Černému moři: Získejte osobní úspěch World of Trucks a krásný předmět inventáře přívěsu ETS2 s motivem Nature's Embrace (Objetí přírody).
Poznámka: Abyste se kvalifikovali pro komunitní odměnu, musíte ve hře Euro Truck Simulator 2 splnit alespoň jeden osobní cíl. Každá odměna bude položka inventáře služby Steam pro Euro Truck Simulator 2. Po dokončení si vyzvednete odměnu na stránce Závody na svém profilu World of Trucks. 

Akce bude ukončena v úterý 19. prosince ve 23:59 UTC.
Těšíme se, až se nám ozvete o tom, kde jste byli a co jste viděli. Vzhledem k tomu, že je toho tolik k prozkoumání, myslíme si, že budete nějakou dobu zaneprázdněni! Celý tým SCS je velmi hrdý na to, čeho bylo tímto vydáním dosaženo.

anglická mutace

Cruising the Balkans World of Trucks Event


West Balkans
Road to the Black Sea

Žádné komentáře:

Okomentovat