pátek 6. října 2023

Západní Balkán - Jazyky a znaky

 

Na svých cestách po regionu západního Balkánu se setkáte s velkým množstvím dopravního značení s řadou různých jazyků. Naše značení, aktiva a výzkumné týmy spolupracují na vytváření přesných a realistických značek; o které se s vámi dnes rádi podělíme o některé příklady.



Každý region má své vlastní jedinečné značení, kterému musí účastníci silničního provozu rozumět a dodržovat ho. Tyto značky mohou řidičům ukazovat řadu informací, jako je nebezpečí na silnici před vámi, vyznačené rychlostní limity nebo alternativní trasy.








Mluvili jsme s naším "specialistou na dopravní značky" Voytekem a zeptali jsme se ho, jestli má hrubou představu o tom, kolik značek bylo vytvořeno pro nadcházející DLC. "Pro západní Balkán bylo vytvořeno více než 1600 jedinečných navigačních značek a jen malá část z nich byla upravena tak, aby odpovídala situaci ve hře, přičemž téměř všechny odpovídají svým skutečným protějškům. Je to opět rekord oproti našim předchozím přírůstkům."








Spolu s rodnými jazyky, kterými se mluví na západním Balkáně, najdete také některé znaky, které obsahují dvojjazyčné texty nebo dvě různé abecedy. Ty lze často nalézt na navigačních značkách nebo na mýtném značení.









Takže pokud jde o cestování na západní Balkán, nezapomeňte se dobře podívat na značky, když je míjíte. Budou obsahovat všechny informace, které potřebujete pro bezpečnou jízdu na silnici. Pokud se vám to, co vidíte, líbí, je to vaše znamení, abyste přidali DLC Západní Balkán do svého seznamu přání služby Steam. Těšíme se na sdílení dalších novinek v blízké budoucnosti, do té doby pokračujte v kamionu!

anglická mutace

West Balkans - Languages and Signs

Žádné komentáře:

Okomentovat