pondělí 9. října 2023

Západní Balkán - Datum vydání

 

Milý #BestCommunityEver! Máme pro vás vzrušující zprávu pro ty, kteří očekávají příchod DLC West Balkans v Euro Truck Simulator 2. Označte si své kalendáře a připravte se na virtuální silnice tohoto krásného regionu.

DLC West Balkans vyjde 19. října 2023!


Jsme stejně nadšení jako vy, a abychom udrželi vaše očekávání vysoká, vydali jsme oficiální trailer na DLC Západní Balkán. Tato videoupoutávka vám poskytne náhled na nádhernou krajinu, pulzující města, historické památky a zajímavá nová průmyslová odvětví, která na vás čekají v tomto rozšíření mapy. Nezapomeňte se na to podívat!



Ujišťujeme vás, že náš tým pracoval opravdu tvrdě na tom, aby se celé DLC pro Západní Balkán stalo fantastickým přírůstkem. Opravili jsme všechny problémy, ať už se jedná o nový region nebo okolní oblasti, a ujistili jsme se, že vše běží hladce. Naším cílem je poskytnout vám úžasný zážitek z virtuální nákladní dopravy a jsme odhodláni to uskutečnit.



Jste připraveni přijmout nějaké výzvy v novém regionu? Pokud ano, nezapomeňte přidat rozšíření mapy do svého seznamu přání služby Steam, abyste byli okamžitě upozorněni, jakmile bude projekt k dispozici ke stažení.










Chceme vám velmi poděkovat za podporu po celou dobu vývoje a doufáme, že se vám bude líbit vše, co tento náročný projekt nabízí. Uvidíme se na cestách!

anglická mutace

West Balkans - Release Date Reveal

Žádné komentáře:

Okomentovat