pondělí 16. října 2023

Přepracování Švýcarska - Mont Blanc

 

Po úvodní vlně představování různých částí nadcházejícího přepracování Švýcarska jsme trochu zmírnili hype a na chvíli se odmlčeli. Ujišťujeme vás však, že stále usilovně pracujeme na tom, abychom vám přinesli co nejlepší zážitek a zároveň upgradovali Švýcarsko na současné standardy. A i když je před námi ještě spousta práce, dnes vám ukážeme něco, co znovu nastartuje rozjetý vlak humbuku, protože vám povíme něco málo o Mont Blancu!



Mont Blanc, korunní klenot Alp, je úchvatný přírodní div, který po staletí uchvacuje cestovatele a dobrodruhy. Majestátně se tyčí nad hranicemi Francie a Itálie a je nejvyšším vrcholem západní Evropy. I když samotný Mont Blanc není součástí Švýcarska, je vidět, že práce našeho specializovaného týmu sahá i za hranice a nemohli jsme přehlédnout důležitou bránu, kterou je tunel Mont Blanc.







Když už mluvíme o tunelu Mont Blanc - toto virtuální ztvárnění ikonického tunelu spojuje údolí Chamonix na francouzské straně s údolím Aosta na italské straně. Ale co je nejdůležitější, mnozí z vás dlouho čekali na přidání silnic A40 a E25 a my se nemůžeme dočkat, až budete cestovat do Švýcarska nebo ze Švýcarska prostřednictvím těchto nových přírůstků.






Doufáme, že tento humbuk bude pokračovat i v budoucnu, takže sledujte blog, kde najdete všechny novinky o projektu Switzerland Rework

anglická mutace

Switzerland Rework - Mont Blanc

Žádné komentáře:

Okomentovat