pondělí 23. října 2023

Krone Trailers - Rekordní jízda v misi

 

Ve společnosti SCS Software jsme vždy rádi, že můžeme do světa virtuální nákladní dopravy přinést inovace a moderní technologie. Dnes bychom rádi oznámili malou, ale významnou aktualizaci, která odráží náš závazek k budoucnosti a udržitelnosti, a to jak v reálném světě, tak ve virtuální sféře Euro Truck Simulator 2.



Společnosti Krone Trailers a Trailer Dynamics spojily své síly, aby vytvořily inovativní koncepci elektrifikovaných návěsů, která má za cíl změnit dopravní průmysl. Výsledkem této spolupráce je speciální přívěs vybavený elektrifikovanou nápravou, což je skvělý doplněk, který nejen zvyšuje výkon kombinace nákladního vozidla a přívěsu, ale také snižuje spotřebu paliva a emise. Elektrická náprava přívěsu funguje jako výkonný pomocník, který účinně tlačí nákladní vozidlo a přívěs dopředu.



Tato vyspělá technologie byla představena na závodech Goodyear FIA European Truck Racing Championship (ETRC), kde se společnosti Krone a Trailer Dynamics snažily dosáhnout rekordních jízd na renomovaných závodních okruzích. Jejich cíl je jasný – ukázat, že udržitelnost může být vzrušující a emotivní, a dokázat, že nejde jen o snižování emisí, ale také o přijetí budoucnosti. A myslíme si, že se jim to rozhodně daří! Stačí se podívat na nejnovější videoepizodu jejich série Mission Record Run na YouTube níže. Nezapomeňte také navštívit jejich speciální webové stránky, kde se můžete dozvědět více a také se podívat na předchozí epizody z některých z nejznámějších evropských závodních tratí.



A tady vstupujete do hry vy, naše komunita ETS2. Společnost Krone Trailers nás pozvala, abychom se stali součástí jejich revoluce v technologii přívěsů a umožnili vám nahlédnout do tohoto vzrušujícího partnerství. Přinášíme speciální upoutávku – jedinečný lak pro Krone Trailers. Na jedné straně je tento lak náznakem elektrizující budoucnosti, která přijde, a na druhé straně je symbolem naší spolupráce s jedním z největších výrobců přívěsů v oboru a průkopníkem v oblasti technologií. Doufáme, že si brzy budete moci vyzkoušet eTrailer a další elektrifikovaný obsah v naší hře. Budeme muset ještě více porozumět samotné technologii a prozkoumat potenciální možnosti její implementace do herního světa ETS2. V tuto chvíli by bylo příliš brzy na odhad, kdy by se tato nová technologie mohla dostat do hry, ale jsme připraveni na ní začít pracovat co nejdříve.



Plánujeme také speciální epizodu SCS On The Road, která se ponoří hlouběji do této nové technologie a představí eTrailer Krone v celé jeho kráse. Sledujte aktuální informace!



anglická mutace

Krone Trailers - Mission Record Run

Žádné komentáře:

Okomentovat