úterý 17. října 2023

Vydání aktualizace 1.48.5

 

DLC West Balkans je za rohem a my vydáváme aktualizaci 1.48.5 pro Euro Truck Simulator 2. Verzi hry jsme nezvýšili o celé číslo, protože tato aktualizace se zaměřuje na některé konkrétní obsahové doplňky a také na údržbu pod kapotou s vylepšeními založenými na kódu.



S DLC pro západní Balkán na obzoru usilovně pracujeme v zákulisí, opravujeme chyby a vylepšujeme; ujistěte se, že je vše na svém místě pro hladké uvolnění. To zahrnuje neúnavné iterace více databází s topologií světové ekonomiky a přístupu k trasám a někdy i implementaci souvisejících změn kódu a vyčištění.

Kromě skrytých změn dat jsou zde stále některé viditelné novinky této aktualizace - zahrnutí nového mapového obsahu! Hráči se mohou těšit na prozkoumání nově přidaného města Terst spolu s aktualizovanými městy Ancona a Bari. Tyto změny byly již dříve popsány na našem blogu, takže pro více podrobností se podívejte na specializované články zde (Ancona + Bari) a zde (Terst).





Jak můžete vidět, aktualizace ETS2 1.48.5 je důležitým krokem v přípravě na vydání West Balkans, protože s sebou přináší nejen opravy chyb, ale také vzrušující nový mapový obsah, který umožní lepší propojení s novou částí herního vesmíru.





To však není vše, protože v této verzi přicházejí některé změny, které původně nebyly součástí otevřené bety 1.48.5, včetně skutečnosti, že American Truck Simulator také obdrží aktualizaci 1.48.5 později v tomto měsíci. Zavádíme totiž 2 nové změny, o kterých věříme, že z nich budou hráči těžit. Jedná se o rychlejší načítání a omezovač FPS.

Rychlejší načítání

Po aktualizaci našim titulům v minulosti chvíli trvalo, než se znovu uložily do mezipaměti a aktualizovaly navigační data. Nedávno se nám podařilo tato data optimalizovat a proces výrazně urychlit. Díky této aktualizaci je proces načítání přibližně 6krát rychlejší! To také zahrnuje časy načítání adresáře společnosti, který se načítá při každém spuštění hry, což je 23krát rychlejší než předchozí sestavení. Doufáme, že se vám tato malá změna kvality života bude líbit.

Omezovač

snímkové frekvence Jednalo se o funkci, která byla naší komunitou velmi žádaná. Tento omezovač je zaměřen především na ty, kteří mají výkonnější GPU. Bylo oznámeno, že při alt-tabu mimo sim poběželo GPU na 100 %, protože se stále snažilo vykreslit maximální možný počet snímků. Z tohoto důvodu jsme stanovili limit 300 FPS, abychom omezili využití GPU a zároveň neomezili většinu monitorů. I když je to stále trochu experimentální, těšíme se na vaši zpětnou vazbu.                                                                                                                                                                                                                    Doufáme, že se vám budou líbit malé funkce a aktualizace, které 1.48.5 nabízí! Rádi bychom poděkovali všem, kteří se zapojili do otevřené bety, pomohli nám s vyladěním a poskytli nám zpětnou vazbu. Váš čas a zprávy pomohly našemu týmu provést změny, které budou přínosem pro všechny hráče. Těšíme se, že se s vámi v budoucnu podělíme o další aktualizace a změny. Do té doby pokračujte v Truckin'!

anglická mutace

ETS2: 1.48.5 Update Release

Žádné komentáře:

Okomentovat